WebDesktop - Smartphones - Tablets  | Nederlands | Keeping up-to-date on social exclusion worldwide | PERSOVERZICHT : Armoede | Gezonde | Voeding | Ouderen | HIV | LGBT | NON-PROFIT initiative : Onze missie is om de beste informatie over sociale uitsluiting in de hele wereld te voorzien || Raising awareness on the damaging effects of social exclusion

STIGMABASE | ZoekenTags about global social exclusion | Nederlands

dinsdag 13 maart 2018

Finalist Mister Gay Belgium strijdt voor beter adoptiebeleid

Finalist Mister Gay Belgium strijdt voor beter adoptiebeleid
- Ik werd uitgescholden voor dikkerd, en zelfs voor homo, en dat nog voor ik het zelf door had dat ik homo was. Ik heb mij als tiener vaak slecht in mijn vel gevoeld. Ik wil de komende maanden het hele Meetjesland betrekken in mijn campagne, en op zoveel mogelijk plaatsen komen.” Nick Van Vooren ...