WebDesktop - Smartphones - Tablets  | Nederlands | Keeping up-to-date on social exclusion worldwide | PERSOVERZICHT : Armoede | Gezonde | Voeding | Ouderen | HIV | LGBT | NON-PROFIT initiative : Onze missie is om de beste informatie over sociale uitsluiting in de hele wereld te voorzien || Raising awareness on the damaging effects of social exclusion

STIGMABASE | ZoekenTags about global social exclusion | Nederlands

dinsdag 5 februari 2019

Mijn biologische vader ken ik niet, ik weet niet eens hoe hij heet. Dat durf ik niet aan mijn moeder ...

Mijn biologische vader ken ik niet, ik weet niet eens hoe hij heet. Dat durf ik niet aan mijn moeder ...
- Het enige verschil is dat ik een homo speel – en dan een andere dan de stereotype homo die je meestal op tv ziet. Tien jaar geleden speelde ik een ...

Follow by Email