WebDesktop - Smartphones - Tablets  | Nederlands | Keeping up-to-date on social exclusion worldwide | PERSOVERZICHT : Armoede | Gezonde | Voeding | Ouderen | HIV | LGBT | NON-PROFIT initiative : Onze missie is om de beste informatie over sociale uitsluiting in de hele wereld te voorzien || Raising awareness on the damaging effects of social exclusion

STIGMABASE | ZoekenTags about global social exclusion | Nederlands

vrijdag 14 september 2018

Kan ik mijn hartmedicijnen onder begeleiding afbouwen?

Kan ik mijn hartmedicijnen onder begeleiding afbouwen?
- Ik ben 46 jaar en heb op mijn 42ste een hartinfarct gehad. Ik ben gedotterd en heb één stent. Volgens mijn cardioloog was mijn infarct een 'foutje' en ben ik volledig hersteld. Ik ben behoorlijk sportief, altijd geweest (ik heb in het verleden meerdere ...

Follow by Email