Stigmabase is a non-profit internet initiative dedicated to informing and raising awareness on the damaging effects of social exclusion and stigma around the world. The marginalization of individuals or categories of individuals is a too common phenomenon. Millions of people are facing this problem around the world and many complex factors are involved.

STIGMABASE | Zoeken

dinsdag 27 maart 2018

Ontsnap uit de gevangenis die giftige mannelijkheid heet

Ontsnap uit de gevangenis die giftige mannelijkheid heet
- Hoewel het zeker vijftien jaar geleden is, kan ik me de keren dat ik op de basisschool voor homo werd uitgemaakt, nog goed voor de geest halen. Niet dat het vreemd was dat ik dat voor mijn voeten gegooid kreeg: 'homo' is een van de meest gebruikte scheldwoorden op school. Maar natuurlijk wist ik ...

Follow by Email