WebDesktop - Smartphones - Tablets  | Nederlands | Keeping up-to-date on social exclusion worldwide | PERSOVERZICHT : Armoede | Gezonde | Voeding | Ouderen | HIV | LGBT | NON-PROFIT initiative : Onze missie is om de beste informatie over sociale uitsluiting in de hele wereld te voorzien || Raising awareness on the damaging effects of social exclusion

STIGMABASE | ZoekenTags about global social exclusion | Nederlands

vrijdag 10 maart 2017

De gevolgen van Alzheimer in stillevens gevangen

De gevolgen van Alzheimer in stillevens gevangen
- Het was in eerste instantie geen keuze om een project te maken rond de ziekte van zijn schoonmoeder. “Het gaat om iemand die je kent, van wie je houdt,” aldus Stolk. “We waren druk bezig met mantelzorgen. Vaak stuurden we foto’s via de groepsapp van de situaties die we in huis aantroffen. Zo is langzamerhand het idee ontstaan. Achteraf heb ik wel spijt dat ik niet eerder ben begonnen met doelmatig fotograferen. Ik kan me een aantal taferelen herinneren die typerend waren, die ik enkel heb vastgelegd met mijn telefoon.