WebDesktop - Smartphones - Tablets  | Nederlands | Keeping up-to-date on social exclusion worldwide | PERSOVERZICHT : Armoede | Gezonde | Voeding | Ouderen | HIV | LGBT | NON-PROFIT initiative : Onze missie is om de beste informatie over sociale uitsluiting in de hele wereld te voorzien || Raising awareness on the damaging effects of social exclusion

STIGMABASE | ZoekenTags about global social exclusion | Nederlands

dinsdag 7 februari 2017

'Stress en slecht slapen zijn niet goed voor mijn gewicht'

'Stress en slecht slapen zijn niet goed voor mijn gewicht'
- De prachtige taart die mijn ene zus voor de vijftigste verjaardag van mijn andere zus had gebakken, heb ik bewonderd zonder er een hap van te eten. Ik blijf gewoon doorgaan met mijn gezonde menuutjes: lekker veel groente en een beetje vis.