WebDesktop - Smartphones - Tablets  | Nederlands | Keeping up-to-date on social exclusion worldwide | PERSOVERZICHT : Armoede | Gezonde | Voeding | Ouderen | HIV | LGBT | NON-PROFIT initiative : Onze missie is om de beste informatie over sociale uitsluiting in de hele wereld te voorzien || Raising awareness on the damaging effects of social exclusion

STIGMABASE | ZoekenTags about global social exclusion | Nederlands

maandag 9 januari 2017

Ik was wel op mijn hoede, maar liet dat niet merken'

Ik was wel op mijn hoede, maar liet dat niet merken'
- Ik was vrij jong toen ik uit de kast kwam. Toen ik 13 jaar was heb ik het mijn moeder verteld en een jaar later ook mijn vader. Op de middelbare school heb ik niet echt aan een ‘coming out’ gedaan. De meesten wisten het wel en ik vond het niet nodig om voor de klas te gaan staan en te vertellen: ‘ik ben homo’. Wel ben ik er altijd eerlijk over geweest in mijn schoolperiode. Als iemand er naar vroeg, vertelde ik het.’