WebDesktop - Smartphones - Tablets  | Nederlands | Keeping up-to-date on social exclusion worldwide | PERSOVERZICHT : Armoede | Gezonde | Voeding | Ouderen | HIV | LGBT | NON-PROFIT initiative : Onze missie is om de beste informatie over sociale uitsluiting in de hele wereld te voorzien || Raising awareness on the damaging effects of social exclusion

STIGMABASE | ZoekenTags about global social exclusion | Nederlands

woensdag 28 december 2016

Voormalig Miss Nederland: 'Ik was speciaal in de ogen van Trump'

Voormalig Miss Nederland: 'Ik was speciaal in de ogen van Trump'
- Kim Kötter (34) heeft, als voormalig Miss Nederland, samengewerkt met Donald Trump, de aankomende president van de Verenigde Staten. "Ik leerde Trump kennen toen ik op mijn 19e meedeed aan Miss Universe, waarvan hij de grote baas was. Het was ...