WebDesktop - Smartphones - Tablets  | Nederlands | Keeping up-to-date on social exclusion worldwide | PERSOVERZICHT : Armoede | Gezonde | Voeding | Ouderen | HIV | LGBT | NON-PROFIT initiative : Onze missie is om de beste informatie over sociale uitsluiting in de hele wereld te voorzien || Raising awareness on the damaging effects of social exclusion

STIGMABASE | ZoekenTags about global social exclusion | Nederlands

dinsdag 31 mei 2016

Ik krijg onbeschofte vragen over mijn borstkanker

Ik krijg onbeschofte vragen over mijn borstkanker
 - Vorig jaar is bij mij borstkanker geconstateerd en ben ik geopereerd, waarbij een van mijn borsten verwijderd is. Tot mijn stomme verbazing krijg ik van vage kennissen en zelfs van onbekenden die over mijn kanker gehoord hebben de vraag: 'Borstsparend ...